EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
RES. EN FILERA
RES. UNIFAMILIAR
Tona 1
Seva
Taradell 1
Vic 1
Cantonigròs
Vic 2
Tona 2
Gurb
Palamós
Tona 3
Muntanyola
Vic 3
St.Julià Vilatorta 1
St.Julià de Vilatorta 2
Espinelves
Taradell 2
Rehabilitació Olost
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 










_CAT

Superfície construïda: 417,80 m2
Data projecte: 2006
Localitat: Palamós (Girona)
Estat: Construïda.
Descripció projecte: La vivenda es planteja en unes parcel·les de situació privilegiada dins la urbanització, en una cantonada plenament assolellada. El projecte planteja un element singular que acaba sent, per la seva expressivitat, un referent formal en el conjunt edificat: un cilindre revestit de pedra, tallat en la seva part superior per un pla inclinat, que allotja part del menjador i l’estudi, aconseguint una distribució interior acollidora i recollida, alhora que completament oberta al jardí i a les vistes del mar des de la planta superior. L’escala, que segueix el traçat de la pell interior del cilindre, treu els seus graons de fusta en voladís des d’aquest tot passant a formar part del mobiliari de la casa.

La importància formal de´l'element cilíndric és tal que la resta de la vivenda, de geometria cartesiana, es revesteix tota del mateix material amb la pretensió de no fer-li cap competència i exercir el paper de taló de fons. La teulada continua el seu traçat natural, aliena a la presència d’aquest element, i no veu pertorbada en cap moment la seva forma ni el seu vol vers l’entrada principal.

_ESP

Superficie construida: 417,80 m2
Fecha proyecto: 2006
Localidad: Palamós (Girona)
Estado: Construida.
Descripción proyecto:
La vivienda se plantea en unas parcelas de situación privilegiada dentro de la urbanización, en una esquina plenamente soleada. El proyecto plantea un elemento singular que acaba siendo, por su expresividad, un referente formal en el conjunto edificado: un cilindro revestido de piedra, cortado en su parte superior por un plano inclinado, que alberga parte del comedor y el estudio, consiguiendo una distribución interior acogedora y recogida, al tiempo que completamente abierta al jardín y a las vistas del mar desde la planta superior. La escalera, que sigue el trazado de la piel interior del cilindro, saca sus escalones de madera en voladizo desde éste pasando a formar parte del mobiliario de la casa.

La importancia formal del elemento cilíndrico es tal que el resto de la vivienda, de geometría cartesiana, se reviste todo del mismo material con la pretensión de no hacerle ninguna competencia y ejercer el papel de telón de fondo. El tejado continúa su trazado natural, ajeno a la presencia de éste elemento, y no ve perturbada en ningún momento su forma ni su vuelo hacia la entrada principal.

Top