EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
RES. EN FILERA
Vic (1)
Vic (2)
Hostalets Balenyà
Platja d'Aro
Santa Eulàlia Riuprimer (1)
La Garriga
Tona 1
Roda de Ter
St. Feliu Sasserra
Sta. Eulàlia Riuprimer (2)
Sta. Eulàlia Riuprimer (3)
Palamós
Tona 2
Gurb
Tona 4
Calldetenes
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 








_CAT

Superfície construïda: 382,26 m2
Data projecte: Febrer 2020.
Localitat: Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona).
Estat: Projecte.
Descripció:
El projecte desenvolupa dos habitatges unifamiliars aparellats obtenint una distribució d’espais oberts i diàfans. Es busca una arquitectura volumètrica i moderna que difumini la frontera entre l’interior i l’exterior, oberta al jardí posterior i a l’orientació favorable intentant  incrementar l’entrada de llum natural i de radiació solar a l’interior dels habitatges.

Malgrat el criteri d’obertura a l’exterior el projecte intenta mantenir la privacitat de l’habitatge i dels seus futurs residents en la seva façana a carrer, amb una imatge més contundent i abstracta comparada amb la imatge posterior del conjunt.

_ESP

Superficie construida: 382,26 m2
Fecha proyecto: Febrero 2020.
Localidad:
Santa Eulàlia de Riuprimer (Barcelona).
Estado: Proyecto.
Descripción:
El proyecto desarrolla dos viviendas unifamiliares pareadas obteniendo una distribución de espacios abiertos y diáfanos. Se busca una arquitectura volumétrica y moderna que difumine la frontera entre el interior y el exterior, abierta al jardín posterior y a la orientación favorable intentando incrementar la entrada de luz natural y de radiación solar al interior de las viviendas.

A pesar del criterio de abertura al exterior el proyecto intenta mantener la privacidad de la vivienda y de sus futuros habitantes en su fachada a la calle, con una imagen más contundente y abstracta comparada con la imagen posterior del conjunto.

Top