EMPRESA
****NOVETATS****
MANAGEMENT
INTERNATIONAL
RELACIÓ DE SERVEIS
EQUIPAMENTS
MASIES-TURIS. RURAL
RES. PLURIFAMILIAR
RES. EN FILERA
Vic (1)
Vic (2)
Hostalets Balenyà
Platja d'Aro
Santa Eulàlia Riuprimer (1)
La Garriga
Tona 1
Roda de Ter
St. Feliu Sasserra
Sta. Eulàlia Riuprimer (2)
Sta. Eulàlia Riuprimer (3)
Palamós
Tona 2
Gurb
Tona 4
Calldetenes
RES. UNIFAMILIAR
INDUSTRIAL
URBANISME
COL.LABORACIONS
PUBLICACIONS / R+D+I
LINKS D'INTERÈS
CONTACTE
CONSULTES
ADVERTIMENT LEGAL
 


_CAT

Superfície construïda: 901,44 m2
Data projecte: 2007
Localitat: Fontordera - Tona (Barcelona)
Estat: En construcció.
Descripció projecte: En un emplaçament privilegiat, davant una zona verda i donant façana al Passeig de Torres i Bages, es projecten 4 vivendes unifamiliars en filera. Aprofitant les magnífiques vistes de l’emplaçament es decideix invertir la distribució habitual d’aquesta tipologia de vivenda i col·locar el menjador, la sala d’estar i la cuina a la planta segona, en una gran sala diàfana i amb dues generoses terrasses obertes a les dues orientacions. A més, aquest espai es caracteritza per l’estructura de fusta de la coberta, que aporta calidesa i un punt diferenciador a aquest gran espai únic.

El cos de la planta segona queda reculat respecte l’alineació de façana, trencant l’alçada que l’edificació podria tenir mitjançant una coberta intermèdia que sobresurt en voladís sobre la planta baixa i la primera. Aquestes dues, es composen amb un ritme de buit i ple que es va alternant a la planta inferior i superior, conferint un joc d’ombres profundes que garanteix un dinamisme i un punt d’abstracció a la façana.

_ESP

Superficie construida: 901,44 m2
Fecha proyecto: 2007
Localidad: Fontordera - Tona (Barcelona)
Estado: En construcción.
Descripción proyecto:
En un emplazamiento privilegiado, ante una zona verde y dando fachada al Paseo de Torras i Bages, se proyectan 4 viviendas unifamiliares en hilera. Aprovechando las magníficas vistas del emplazamiento se decide invertir la distribución habitual de esta tipología de vivienda y colocar el comedor, la sala de estar y la cocina en la planta segunda, en una gran sala diáfana y con dos generosas terrazas abiertas a las dos orientaciones. Además, este espacio se caracteriza por la estructura de madera de la cubierta, que aporta calidez y un punto diferenciador a este gran espacio único.

El cuerpo de la planta segunda queda retrocedido respecto a la alineación de fachada, rompiendo la altura que la edificación podría tener mediante una cubierta intermedia que sobresale en voladizo sobre la planta baja y la primera. Estas dos, se componen con un ritmo de vacío y lleno que se va alternando en la planta inferior y superior, confiriendo un juego de sombras profundas que garantiza un dinamismo y un punto de abstracción en la fachada.

Top